Dag 53: Het komt goed

Naar aanleiding van mijn blog van gisteren, toch nog even op zoek gegaan en het komt allemaal goed. Van een vriendin kreeg ik een link naar een artikel geschreven door psycholoog Hagar Donners. Daar las ik dat wanneer je het volhoudt om twee weken niet te roken, de hersenen het aantal receptoren weer hebben aangepast zodat het weer overeenkomt met je dopamine gehalte. Omdat het toch allemaal tussen de oren zit ga ik voor dit artikel 🙂

Warm weer

Vandaag na het wakker worden weer direct gaan ontbijten, douchen en plakken en dat gaat erg goed. De hele ochtend rustig kunnen werken. Na de lunch nog even gewerkt en daarna de boodschappen gedaan. Tussendoor een paar rondjes met de hond. Ze heeft het maar zwaar met dit warme weer.

Snus

De avond verliep vrij rustig. Ik heb de kinderen naar hun sporten gebracht, even met mijn moeder gebeld en lekker televisie gekeken. Geen moeite gehad met niet roken. Ik las trouwens nog een artikel over een nieuw tabaksproduct genaamd “Snus” wat in opkomst is. Nicotinezakjes die in allerlei smaakjes te verkrijgen zijn en die je op je tandvlees legt. Had ik nog niet van gehoord. Bizar hè wat ze allemaal bedenken.

Plaats een reactie